facebook2 facebook_hover
4
1

ענבי טלי מצופים שוקולד

מקור המתכון: משפחת בכר, גבעת שמואל

החומרים:

250 גר' ענבי טלי
150 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות
כף שמן 

ההכנה:

שוטפים את הענבים היטב ותוקעים בקצהו העליון של כל ענב קיסם עץ.

ממסים את השוקולד בסיר כפול, תוך בחישה רצופה עד שהשוקולד נמס לגמרי, מוסיפים את השמן ובוחשים כ- 2 דקות.


טובלים כל ענב בשוקולד מומס כדי שלשה רבעים מאורכו, ושמים על נייר אלומיניום משומן מעט.

מקררים במקרר כשעתיים.

הדפסה   שתפו את החברים שלכם