קינוחים

מתכונים » קינוחים »  קייק פופס ענבים

קייק פופס ענבים - סוכריות ענבים

פעילות שילדים אוהבים - חצי בריא חצי טעים

החומרים:

אשכול ענבים

100 גרם שוקולד לבן

חצי כפית שמן צמחי

ספרינקלס

מקלות סוכרייה

הוראות ההכנה:

מפרידים את הענבים ונועצים מקל סוכרייה בכל ענב.

מכניסים אותם למקרר (או לכמה דקות למקפיא). 

ממיסים שוקולד לבן במיקרו או מעל אדים (בן מארי),

מוסיפים שמן ומערבבים היטב. 

טובלים את הענבים בשוקולד,

זורים סוכריות צבעוניות ומניחים לשוקולד להתקשות.

ויש עוד אפשרויות

גל אבולעפיה המקסימה הכינה עם חברה שלה את סוכריות ענבים בצורה קצת שונה, היא צילמה את תהליך ההכנה בוידאו ושלחה לנו, תודה בנות! המחשה מעולה!!

סוכריות הענבים של גל:

מפרידים את הענבים ונועצים מקל סוכרייה בכל ענב.

מכניסים אותם למקרר (או לכמה דקות למקפיא). 

סוחטים מיץ לימון, טובלים כל ענב בקערית עם סוכר

ומחזירים למקרר לכמה דקות.

לקטגוריות מתכונים נוספות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב print
שיתוף ב email