עוף ובשר

כבדי עוף עם ענבי טלי ותפוחים

כבדי עוף עם ענבי טלי ותפוחים

איריס צור, מעוז ציון

החומרים:
בצל חתוך לטבעות
2 תפוחים פלוחים
כוס ענבי טלי שטופים
כבדי עוף
כף ברנדי 777
קורט מלח
חצי כפית אבקת מרק עוף
חצי כפית פלפל
חצי כפית כמון
עלי נענע

אופן ההכנה:
מטגנים את טבעות הבצל בשמן עד לקבלת גוון זהבהב.
מוסיפים את כבדי העוף ומטגנים.
מוסיפים את הברנדי, המלח, הפלפל, הכמון ואבקת מרק העוף.
לאחר כ-6 דקות מוסיפים את תפוחי העץ ואח"כ את הענבים.
מכסים במכסה לעוד כ-3-4 דקות.
מגישים על מחית תפוחי אדמה, ומקשטים בעלי נענע.