אולי תופתעו אבל ענבים יכולים להשתלב במגוון רחב של מנות: קינוחים, עוף, בשר, דגים, משקאות וסלטים, לענבים יתרונות בריאותיים רבים עליהם תוכלו לקרוא עוד בקטגוריית בריאות באתר והם מוסיפים מתיקות ועניין לתבשיל.
*טיפ – בחלק מהמתכונים מצוין זן הענבים אך תמיד ניתן להחליף אותו בזן אחר שנמצא בשווקים כרגע, נסו לשמור על צבע ענבים זהה וטעם דומה, לדוגמה את המוסקט ניתן להחליף בסייבל (טעם נפלא וללא חרצן), את הטומפסון והסופריור בטימפסון ואת הרד-גלוב מומלץ מאוד להחליף בסקרלוטה.