ראשונות

ברוסקטה ענבי טלי

ברוסקטה ענבי טלי

15 יח' קטנות של ברוקסטה

החומרים:
אשכול ענבי טלי ירוקים ללא גרעינים
רבע כוס בצל קצוץ דק
כוס גבינת מוצרלה (עדיף דלת שומן) מגוררת
חצי כפית אורגנו, קצוץ (ניתן להשתמש במיובש)
בגט טרי אחד, חתוך לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ (כ 15 פרוסות)
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
קוצצים את הענבים והבצל במעבד מזון בפולסים קצרים ומסננים כדי להפטר מעודפי הנוזלים. מערבבים עם המוצרלה והאורגנו.
מברישים את שני צדדי פרוסות הבגט עם שמן זית ואופים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות עד שמזהיב משני צדדיו.
מוציאים את הפרוסות מהתנור, מפזרים עליהן את תערובת הענבים וזורים פלפל שחור גרוס.
מכניסים לגריל לשתיים-שלוש דקות עד שהגבינה מבעבעת.