סלטים

בגט פטה וסלט וולדורף עם ענבי טלי

בגט פטה וסלט וולדורף עם ענבי טלי

3-4 מנות

החומרים:
20 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
(או גבינה צהובה איכותית אחרת)
1/2 כוס מיונז
כף חרדל דיז'ון
1/2 כוס ענבי טלי ירוקים ו/או שחורים חתוכים
לפרוסות או לרבעים
1/4 כוס שקדים קלויים מומלחים
גבעול סלרי חתוך לריבועים
1/2 תפוח חמצמץ חתוך לקוביות
בגט טרי
עלי חסה ופרוסות עגבנייה (לא הכרחי)

אופן ההכנה:
ערבבו את שתי הגבינות, הוסיפו את המיונז והחרדל וערבבו היטב. הוסיפו וערבבו גם את הענבים, השקדים, הסלרי והתפוח. הניחו במקרר עד ההכנה של הכריך.
חצו את הבגט לאורכו מבלי להפריד את שני חלקיו, לחצו מעט את שני החלקים כדי ליצור מעין תעלה, מרחו את הסלט באופן אחיד על הבגט (הוסיפו את החסה ופרוסות העגבנייה).
חתכו את הבגט ל-4 כריכים.