מצרכים:
להכנת הקינואה:
1 כוס קינואה אדומה, שטופה היטב ומסוננת
3/4 1 כוסות מים
קצת מלח
לסלט:
גמבה, גזר, בצל – קצוצים דק
אשכול ענבים חתוכים
מלח ופלפל שחור
מיץ מחצי לימון
3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
את הקינואה מבשלים במים רותחים, ממש כמו אורז. ברגע שהיא נפתחת מוציאים אותה, מסננים מהמים ונותנים לה להתקרר.
מוסיפים איזה ירקות שרוצים – גמבות במגוון צבעים, גזר, בצל סגול, נקטרינה וענבים חתוכים בצבעים שונים.
לתיבול יש להוסיף קצת שמן זית, מלח, פלפל ולימון
כל מה שנשאר לעשות זה לקבל ים של מחמאות. בתאבון!