קינוחים
ענבי טלי מצופים שוקולד
משפחת בכר, גבעת שמואל
החומרים:
250 גר' ענבי טלי
100 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות
100 גר' שוקולד חלב
100 גר' שוקולד לבן
כף שמן
אופן ההכנה:
שוטפים את הענבים היטב ותוקעים בקצהו העליון של כל ענב קיסם עץ.
ממסים את השוקולד בסיר כפול, תוך בחישה רצופה עד שהשוקולד נמס לגמרי, מוסיפים את השמן ובוחשים כ- 2 דקות.
טובלים כל ענב בשוקולד מומס כדי שלשה רבעים מאורכו, ושמים על נייר אלומיניום משומן מעט.
מקררים במקרר כשעתיים.